Lodberg: Dobbelt op ad bakke for Sønderjyske

Niels Lodberg og Sønderjyske tabte den vigtige bundkamp mod gæsterne FC Midtjylland med 0-2.

Lodberg: Dobbelt op ad bakke for Sønderjyske

Niels Lodberg, der blev rykket ned i midterforsvaret hos Sønderjyske, efter Rabiu Afolabi skadet måtte udgå, var ikke tilfreds med sin egen eller holdets præstation i 0-2-nederlaget mod FC Midtjylland.

- Det gik ikke specielt godt, når vi tabte 0-2. I bund og grund ligner opgøret jo mange af de andre kampe, hvor vi skal jage. Det er lidt dobbelt op ad bakke for os, når vi kommer bagud allerede efter to minutter, siger Niels Lodberg.

Han kunne dog finde positive momenter i kampen. I forhold til den seneste kamp mod Randers FC kom Sønderjyske denne gang til flere målchancer. Resultatet blev dog igen 0-2.

- Vi mangler måske at opsøge heldet lidt, men helt dårligt var det ikke. Trods alt skyder vi brystet frem og går all-in. Vi producerer de chancer, som vi skal og leverer i nærkampene, siger Niels Lodberg.

Sønderjyske er nu uden sejr på hjemmebane i 12 kampe. Det er en ny negativ klubrekord.

- Det har været kørt lidt op i medierne, og det har åbenbart været en vældig sjov historie. Vores problem er ikke, at vi ikke vinder hjemme, men at vi ikke får de point, som vi skal have på hjemmebane.

Allerede tirsdag kan Lodberg og Co. dog lukke munden på kritikerne, når Esbjerg kommer på besøg i Haderslev til en udsat kamp.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.