Brønderslev

Løb fra Parken

For anden gang er der løb med start i rododendronparken

Parkløbet afvikles søndag i Parken. Arkivfoto: Michael koch

Parkløbet afvikles søndag i Parken. Arkivfoto: Michael koch

BRØNDERSLEV:Traditionen tro er der igen I år Parkløb i Brønderslev. Det sker søndag 11. juni klokken 10 i forbindelse med Parkfestivalen.

- Der bliver et børneløb rundt i parken, samt ruter på fem og 10 kilometer, fortæller næstformand for Brønderslev Løbeklub, Thomas Stenbak Mouritsen.

- 10 kilometer ruten går gennem Ådalen og fortsætter ud i Grindsted Plantage. Løbet starter og slutter i Hedelundsanlægget, som er den perfekte ramme for løbet, hvor opløbet rundt om søen og rododendronplanterne giver noget nær Danmarks flotteste opløb for et motionsløb.

- Det er andet år vi starter løbet i Parken. Det skaber en fantastisk stemning, og der er mulighed for at følge opløbet på en lang strækning omkring søerne.

- VI oplevede i fjor, at løbernes Familier og venner hyggede sig under bøgetræerne i Hedelunds-anlægget, samt i det hele taget en hyggelig stemning, både under og efter løbet, fortæller Thomas Stenbak Mouritsen, der tilføjer, at det er sjette gang, der er Parkløb.

Der er professionelle tidtagere på, og målingen sker via chip, som løberne har på.

Som konferencier er Lars Bisgaard endnu engang hyret til at sætte gang i løbet, samt heppe på de friske løbere, når de når i mål.

Løbeklubben venter 180 deltagere til løbet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.