Løb i sommertid

Hvert år er der Pinen & Plagen løbere, som misser starten

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MORS:Når det bliver sommertid skal urene som bekendt sættes en time frem.

Men det var nu ikke alle, der fik det gjort i tide. I hvert fald en nåede dermed ikke frem til start klokken 12.00, som han ellers havde planlagt.

- Der er nogen hvert år som kommer for sent, siger kvinderne, der tager imod tilmeldinger og uddeler kuverter med løbenummer og chip på røde velcrobånd til at sætte omkring anklen, så der er styr på deltagernes løbetider.

Løbeklubben Pinen og Plagen har prøvet det før, så der er styr på tingene. IT-hovedkvarteret er indrettet i en campingvogn af ældre dato. Den oppustelige start og slutportal strutter af luft.

Det er den klokken 10.00, da Pinen Og Plagen Løbets maratonløbere sætter afsted ud på den over 40 kilometer lange rute. Det er den stadig, da halvmaratonløberne løber igennem klokken 11.00 og da deltagerne i løbets seks og 10 kilometer distance er klar til start klokken 12.00.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.