Løbefænomen får hjul på

Speciale i løb er ikke nok - nu vil kunderne både løbe og cykle

Peter Brix Mousten har udvidet butikken i Urbansgade og spår multisport en opadstigende formkurve. Foto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Peter Brix Mousten har udvidet butikken i Urbansgade og spår multisport en opadstigende formkurve. Foto: Grete Dahl Grete Dahl

AALBORG: Flere motionsløbere cykler også, og den tendens får nu specialforretningen Løbekompagniet i Aalborg til at udvide sortimentet.

Cykling skåner kroppen

Forretningen i Urbansgade har hidtil slået sig op som specialbutik i løbeudstyr, men nu udvides konceptet med en cykelafdeling ved siden af den eksisterende løbeafdeling.

- Løb har været kraftigt eksponeret i Danmark, og løbedillen uddør ikke, men jeg er sikker på, at flere og flere løbere kaster sig over multisport - triatlon eller bare cykling. Især mountainbike vil blive endnu større. Cykling er sundere for kroppen i det lange løb og også bare en god afveksling til den hårde løbesport, siger indehaver Peter Brix Mousten.

Ny butik i Randers

I fjor lukkede Løbekompagniet sin afdeling i København, men til gengæld har den 35-årige indehaver for nylig åbnet Løbekompagniet i Randers. Med tiden håber han på at udvide over hele landet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.