Løbsdirektør: Oplev verdensstjerner på de danske landeveje

Danmarks Cykle Union har sikret sig, at årets udgave af Post Danmark Rundt bliver med deltagelse af godt felt.

Løbsdirektør: Oplev verdensstjerner på de danske landeveje

Løbsdirektør i Post Danmark Rundt, Jesper Worre, er stolt over det felt, der skal køre det danske etapeløb til sommer.

Danmarks Cykle Union (DCU) har allerede nu lavet aftaler med seks af de stærkeste cykelhold på Pro Touren.

Det er hollandske Blanco Pro Cycling team, amerikanske Garmin-Sharp samt belgiske Lotto-Belisol, der blandt andet råder over danske Lars Bak og den tyske sprinter André Greipel.

- Vi får et rigtigt stærkt felt igen i år. Vi har fået lavet aftaler med en række af verdens stærkeste teams og flere kommer til, så vi vil komme til at opleve verdensstjerner på de danske landeveje igen i år, lover Worre i en pressemeddelelse.

Russiske Katusha Team og hollandske Vacansoleil-DCM samt det dansk-baserede Team Saxo-Tinkoff, hvor danske profiler som Matti Breschel, Chris Anker Sørensen og Michael Mørkøv har kontrakt, er også med.

Desuden er der lavet aftaler med flere gode cykelhold fra den næstbedste række som det franske Tour de France-hold, Team Europcar, og det helt nye dansksponsorerede Team Novo Nordisk samt det belgiske Topsport Vlaanderne Baloise og italienske Bardiani Valvole-CSF Inox.

Efter DM i holdløb 25. juni udtages tre af de syv danske kontinentale hold.

- Vi håber på et spændende forår på de danske landeveje, hvor de danske hold skal kæmpe om at blive udtaget til Post Danmark Rundt.

- Ved udtagelsen af de tre danske teams lægger vi primært vægt på vores Post Cups, på U/23-DM, de danske UCI-løb, DM i holdløb og selvfølgelig DM-ugen i Næstved.

- Vi håber, at denne udtagelsesproces igen i år kan give en god pressebevågenhed på de danske cykelbegivenheder, forklarer Worre.

De syv danske kontinentalhold er Team TreFor, Team Cult Energy, J. Jensen-Ramirent, Team Designa Køkken-Knudsgaard, Team Concordia Forsikring-Riwal, Christina Watches-Onfone og Blue Water Cycling.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.