Løchte efter åbningssejr: Det var længe spil til et mål

Frederik Løchte Nielsen var tilfreds med spillet i det meste af kampen i åbningssejren i Wimbledon.

- Det forsinkede titelforsvar.

- De ubesejrede er tilbage.

Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray har hørt mange bemærkninger på Wimbledon-anlægget de seneste dage. De er tilbage tre år efter, de sensationelt vandt Wimbledon sammen i herredouble.

- Det er fedt at være tilbage og spille foran mange mennesker. Det er jeg ikke vant til normalt, siger Frederik Løchte.

Onsdag spillede de førsterundekamp, og succesen fortsætter foreløbigt. De vandt 6-1, 6-4, 4-6, 7-6 over franske Fabrice Martin og indiske Purav Raja.

Den dansk-britiske konstellation gled fint ind i samarbejdet, selv om de ikke har spillet turneringskamp sammen i flere år.

- Vi et team, der står rigtig godt sammen. De problemer, vi har, er individuelle. Jeg var eksempelvis ikke helt skarp ved nettet, og han servede måske ikke så godt som normalt, siger danskeren.

Længe lignede det en smal sag at vinde kampen. De vandt de to første sæt komfortabelt og kom også på sejrskurs i tredje sæt, men så kom modstanderne flot tilbage.

- I to og et halvt sæt følte jeg, det var spil til et mål, og vi spillede virkelig godt. Vi var stærke i egen serv og var selv en trussel i vores returneringer, hvor vi vidste, der ville komme muligheder i Rajas serv. Og dem udnyttede vi.

- Men vi var begge lidt uskarpe mentalt. Jeg har ikke spillet en double på højt niveau meget længe, så jeg kom ind i et rytme, hvor jeg vandt for let i egen serv. Jeg slappede ikke af, men jeg var på vej til det.

- Så blev jeg ekstra opmærksom på at holde momentum og tabte tråden i egen serv, og så blev det pludselig en tæt kamp. Vi lavede alt for mange dobbeltfejl, siger Frederik Løchte.

Han og den britiske makker var nede med sætbold i fjerde sæts tiebreak, men selv om kampen var ved at gå i fem sæt, frygtede Løchte ikke sejren.

- Fabrice Martin havde store fysiske problemer og krampede i fjerde sæt. Han kunne næsten ikke bevæge sig. Så hvordan skulle det ikke blive for ham i femte sæt, spørger danskeren retorisk.

Løchte og Marrays modstander i anden runde er endnu ikke fundet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst