Løchte klar til kvartfinale i Wimbledon

Den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen er overraskende klar til kvartfinalen i double ved Wimbledon.

Løchte klar til kvartfinale i Wimbledon

Den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen er sammen med sin britiske makker, Jonathan Marray, klar til at spille kvartfinale i årets Wimbledon.

Det sker efter en sejr på 7-6, 7-6, 6-7, 5-7, 7-5 over det ottendeseedede par, Aisam-Ul-Haq Qureshi fra Pakistan og Jean-Julien Rojer fra Holland. Kampen varede cirka fire timer.

Det er første gang, at der er dansk repræsentation i Wimbledons kvartfinaler i herredouble, og den dansk-britiske duo sikrede først sejren på den syvende matchbold.

Vejen til succes var dog lang, eftersom kampen mandag aften måtte afbrydes i tredje sæt på grund af regnvejr ved stillingen 4-3 til Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray.

Den dansk-britiske duo var tæt på at lukke kampen hurtigt tirsdag, da den blev genoptaget, men missede en tidlig matchbold i tredje sæt.

Derfor måtte parret ligesom i kampens første to sæt ud i tiebreak, som de tabte.

I fjerde sæt fulgtes de to par ad frem til stillingen 5-6, hvor Frederik Løchte Nielsen fik sin serv brudt.

Ved stillingen 3-4 i femte sæt var danskeren igen i problemer i egen serv, men han fik afværget to breakbolde, så han og Jonathan Marray fik udlignet til 4-4.

Løchte Nielsen og Marray havde tre misbrugte breakbolde ved 5-5, før det lykkedes at bryde til sætsejren på den fjerde chance.

Efter et par dobbeltfejl ved 6-5 servede Frederik Løchte Nielsen sejren hjem på parrets sjette matchbold i partiet og den syvende i kampen.

I herresingle kom det store britiske håb, Andy Murray, videre til kvartfinalerne.

Det skete med en sejr på 7-5, 6-2, 6-3 over kroaten Marin Cilic.

Fjerdeseedede Andy Murray er på papiret favorit til at nå finalen fra den nedre lodtrækningshalvdel, fordi den andenseedede spanier, Rafael Nadal, sensationelt blev slået ud tidligt i turneringen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.