Løchte må vente med Wimbledon-debut

Den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen må vente lidt med sin Wimbledon-debut på grund af regn.

Løchte må vente med Wimbledon-debut

Frederik Løchte Nielsen får ikke som planlagt sin Wimbledon-debut onsdag.

Han skulle med sin britiske makker Jonathan Marray have været i aktion i herredouble-rækken, men på grund af regn over Wimbledon-anlægget i London har arrangørerne aflyst en del af de kampe, som med sikkerhed ikke kan færdigspilles på dagen.

Den dansk-britiske duo kommer formentlig i aktion torsdag i stedet for. Mens det ikke blev til debut på det berømte græs onsdag, bød dagen alligevel på gode nyheder for Frederik Løchte Nielsen.

Sammen med Caroline Wozniacki har han fået et wildcard til mixeddouble-rækken. Spørgsmålet er dog, hvor motiveret Wozniacki er til den, efter at hun onsdag aften blev sendt ud i første runde i singlerækken af østrigske Tamira Paszek efter et drama.

7-5, 6-7, 4-6 tabte Wozniacki. Nedtur har der også været for Frederik Løchte Nielsen, som tirsdag fandt ud af, han ikke får chancen for at deltage ved det forestående OL i London sammen med Wozniacki i mixeddouble.

Frederik Løchte Nielsen har en gang tidligere optrådt i hovedturneringen ved en grand slam-turnering. Det var ved Australian Open tidligere i år, hvor han kvalificerede sig til singlerækken og fik en enkelt kamp.

/ritzau/