Løchte: Mit niveau var som en bjergetape i Touren

Frederik Løchte Nielsen var glad for sit topniveau mod David Ferrer, men præstationen var svingende i længden.

Frederik Løchte Nielsen spillede undervejs fremragende tennis, men i længden havde han ikke kvaliteten til at udfordre verdens nummer otte, David Ferrer, om sejren i fredagens Davis Cup-kamp.

Løchte tabte 1-6, 5-7, 2-6, og dermed fører Spanien 2-0 inden de tre resterende opgør i Odense.

- For mig var det en gennemsnitlig kamp. Når jeg spillede godt, kunne jeg konkurrere. Når jeg spillede dårligt, var der klasseforskel. Men det er helt forventeligt, at jeg ikke kan holde højt niveau gennem tre sæt mod en top-ti-spiller som Ferrer.

- Han giver intet ved dørene og holder høj intensitet i alle tre sæt. Han er på samme niveau hele tiden, mens mit niveau minder mere om en bjergetape i Tour de France. Det er helt normalt. Det er sådan, jeg spiller.

- Jeg er glad for det, jeg forsøgte, men jeg manglede lidt i eksekveringen, siger Frederik Løchte Nielsen.

Han var oppe med et servegennembrud ved 3-1 i andet sæt og var siden kun et point fra at sikre sig minimum en tiebreak-afgørelse.

- Jeg var foran 3-1 og 30-0 i egen serv og håbede jeg kunne holde serv sættet ud. Men så løftede han sit niveau. Jeg er ikke vant til at få kontraslag tilbage i sokkeholderne, når jeg angriber, lyder det fra Løchte.

Undervejs nåede han at gøre indtryk på sin spanske modstander, der gennem en årrække har tilhørt top-ti i verden.

- Det var ikke nemt. Nielsen er en god spiller. Han spillede aggressivt og udnyttede det hurtige underlag. Andet sæt blev tæt, men jeg var solid gennem hele kampen, og det var vigtigt, vi kom foran 2-0, siger David Ferrer.

Først lørdag annoncerer spanierne endeligt deres konstellation til doublen samme dag. Danmark stiller med Frederik Løchte Nielsen og Thomas Kromann.

Spaniens holdkaptajn vil heller ikke afsløre, hvem der spiller de spanske singler søndag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.