Løchte-modstander: Bare en dum dansker

Den svenske finalemodstander ved Wimbledon har rådet Frederik Løchte Nielsen til at satse på double.

Løchte-modstander: Bare en dum dansker

Lørdagens finale i herredouble ved Wimbledon er også et skandinavisk anliggende med en dansker og en svensker på hver sin side af nettet.

Frederik Løchte Nielsen og den ene modstander Robert Lindstedt har et godt kendskab til hinanden.

- Jeg har kendt Frederik rigtig godt i flere år, da vi har spillet på det samme tyske hold. Allerede for flere år siden rådede jeg ham til at satse mere på double, men han er bare en dum dansker, som ikke vil lytte, siger svenskeren med et glimt i øjet.

Han har stor respekt for danskerens kunnen i double-varianten.

- Frederik er en solid doublespiller uden reelle svagheder. Han har både en god forhånd og baghånd og returnerer og server godt. Han er en stærk allrounder, siger Lindstedt.

- Men det overrasker mig da alligevel, at han står i finalen ved Wimbledon. Han har aldrig tidligere vundet en kamp på dette tour-niveau, så jeg ville lyve, hvis jeg påstod, at jeg ikke er overrasket, siger Robert Lindstedt.

Han kender også til Jonathan Marray.

- Vi kender dem hver for sig, men har ikke set dem spille meget sammen. De spiller åbenlyst fantastisk tennis lige nu, så vi skal spille vores bedste for at slå dem, siger Robert Lindstedt.

Sammen med makkeren, rumænske Horia Tecau, står han nu i Wimbledon-finalen for tredje år i træk. De to første er endt med nederlag.

- Det kan forhåbentlig hjælpe os, at vi har prøvet det før, men det håbede vi også sidste år. Enhver finale er ny, og vi vil spille vores eget spil og håbe på, at det rækker denne gang, siger Robert Lindstedt.

Finalen spilles på Centre Court i forlængelse af kvindernes singlefinale mellem Serena Williams og Agnieszka Radwanska, der begynder klokken 15 dansk tid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.