Løchte og makker tager hul på nyt Wimbledon-eventyr

Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray var i problemer i første runde, men duoen er videre i Wimbledon.

1. juli 2015 15:25

I 2012 vandt herredoublen Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray på sensationel vis Wimbledon. Og onsdag eftermiddag tog makkerparret det første skridt i retning mod endnu en succes.

Den dansk-engelske konstellation vandt 6-1, 6-4, 4-6, 7-6 over franske Fabrice Martin og indiske Purav Raja i første runde af grand slam-turneringen.

Løchte og Marray har ikke spillet sammen i flere år, men det var umiddelbart ikke til at se i begyndelsen af onsdagens kamp.

Succesduoen fra 2012 var en klasse bedre i første sæt og bragte sig foran både 3-1 og 5-1 ved servegennembrud, inden sættet blev vundet 6-1 efter blot 20 minutter.

I andet sæt fik Løchte og Marray lidt større modstand og kom bagud 2-3 efter nogle væsentligt længere partier.

Løchte servede og udlignede til 3-3, og danskeren præsterede nogle gode returneringer i det efterfølgende parti.

Til gengæld manglede Løchte den sidste skarphed ved nettet, og det var medvirkende årsag til, at Fabrice Martin og Purav Raja kom foran 4-3.

Løchte og Marray strammede dog grebet om kampen, og Løchte var manden bag det afgørende servegennembrud i andet sæt til 5-4-føring.

Det skete med en yderst kontroversiel linjekendelse helt ude i kanten af det ene hjørne. Efterfølgende servede Løchte sættet hjem 6-4 med sikkert og stabilt spil.

Den fransk-indiske duo blev også brudt i det første serveparti i tredje sæt, og det skete med endnu en tvivlsom kendelse tæt ved baglinjen.

Kampen blev spillet på bane 10, som var uden Hawk-Eye, så der var ikke mulighed for at appellere kendelser og gense billeder af duellerne.

Løchte og Marray bragte sig foran 4-2 i tredje sæt, men modstanderne kæmpede sig tilbage og udlignede til 4-4 og tog sættet 6-4.

I fjerde sæt lavede Løchte og Marray en byge af servefejl. Danskeren præsterede i et enkelt serveparti at lave hele fire dobbeltfejl, hvilket sendte den dansk-engelske duo bagud med 2-4.

Alligevel lykkedes det at presse fjerde sæt ud i en tiebreak, hvor modstanderne tilkæmpede sig en sætbold ved stillingen 7-6. Den blev afværget, og så vandt Løchte og Marray tiebreaken 9-7.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...