Løchte var presset: Helt oppe at køre

Adrenalinen pumpede rundt i kroppen, da Frederik Løchte Nielsen blev klar til kvartfinalen ved Wimbledon.

Løchte var presset: Helt oppe at køre

Fem hårde sæt og hele syv matchbolde skulle der til, inden Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray var klar til kvartfinalerne i herredouble-turneringen ved Wimbledon.

- Det føles rart. Det er en kanon oplevelse at stå her i kvartfinale ved Wimbledon. Det er jo den slags, man spiller tennis for at opleve, siger Frederik Løchte Nielsen.

Sejren lød på 7-6, 7-6, 6-7, 5-7, 7-5, og det var danskeren, som kunne serve kampen hjem til sidst efter et nervepirrende parti, hvor Løchte Nielsen misbrugte fem matchbolde.

- Jeg var helt oppe at køre, da jeg skulle ud og serve den hjem. Adrenalinet kørte rundt i kroppen på en måde, jeg ellers kun har oplevet ved Davis Cup.

- Stemningen på tilskuerpladserne var vild, og jeg var faktisk komfortabel ved situationen. Men da vi missede den første matchbold på ufattelig vis, frygtede jeg, at det var én af de dage, hvor det ikke skulle lykkes, fortæller han.

Allerede i tredje sæt havde den dansk-britiske konstellation en matchbold, men i stedet blev det altså et drama på fem lange sæt.

- Alle servede godt, og det var utroligt svært at få nogle returneringer ind. Det var frustrerende. Men mod slutningen af kampen lod det til, at servegennembruddet skulle komme i Rojers serv, siger Frederik Løchte Nielsen.

I turneringens kvartfinale venter James Cerratine (USA) og Edouard Roger-Vasselin (Frankrig), der er useedet og på papiret en nemmere opgave.

- Begge par vil tænke, at det er en stor chance for at nå semifinalerne. Vi kender dem fra flere challenge-turneringer, og vi har en god chance for at vinde, hvis vi spiller tennis på det samme niveau, vi har gjort hidtil i turneringen, siger Frederik Løchte Nielsen.

Kvartfinalen er endnu ikke programsat, men den forventes at skulle spilles onsdag. Det kan vedvarende regnbyger dog ændre på.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Ingen afsluttende prøver for 9. og 10. klasser: 15. april åbner institutioner og skoler for 1.-5. klasse
Luk