Løgstør Open Air bliver en en del af Rock Tour

Ny format skal give nyt liv

Løgstør Open Air bliver en del af et større samarbejde. Arkivfoto: Martin Damgård

Løgstør Open Air bliver en del af et større samarbejde. Arkivfoto: Martin Damgård

LØGSTØR:Løgstør Open Air bliver næste år en del af Royal Beer Rock Tour. Det er et samarbejde en række musikfestivaler imellem.

- Med dette samarbejde følger der mange fordele, som fremover vil gøre alting nemmere - dette lige fra musik og forplejningsindkøb til afvikling og logistisk, siger Jesper Kjelgaard, der sidder i bestyrelsen.

Royal Beer Rock Tour blev etableret for år tilbage og flere Open Air’s ligger under denne paraply, herunder kan nævnes Thy Rock, Rock I Frederikshavn, Dybvad Open Air, Høje Bøge, Rock i Holstebro, Rock i Ringkøbing & Madsby Rock.
Alle arrangementer er nonprofit og afvikles i tæt samarbejde med de lokale idrætsforeninger, således at overskuddet fra hvert enkelt arrangement tilfalder de lokale foreninger.
- Derfor passer Royal Beer Rock Tour formidabelt ind i Løgstør Open Air konceptet. Modsat andre landsdækkende arrangementer, så er Royal Beer Rock Tour ikke centreret omkring de store byer, der i forvejen byder på mange spændende koncerter. Denne tour hylder det lokale foreningsliv arbejde for musikken. Det er også de lokale foreninger, der tjener på koncertgængerne og det forhåbentlig store salg af kolde Royal øl i sommervarmen, siger Jesper Kjelgaard.
Royal Beer Rock Tour startede sidste år, og allerede i år er det vokset til nu at være i 7 byer foruden Løgstør.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.