Løgstør Open Air gav igen overskud

På billedet ses Lars Madsen, Henrik Skak, Jimmy Støttrup, Johnny Støttrup, Trine Severinsen og Kenn Christensen. Privatfoto

På billedet ses Lars Madsen, Henrik Skak, Jimmy Støttrup, Johnny Støttrup, Trine Severinsen og Kenn Christensen. Privatfoto

Løgstør Idrætsforening, som står bag Løgstør Open Air kan igen i år se frem til at få tilført ekstra midler idet årets koncert gav et overskud på 105.000 kroner.

Det positive resultat vækker selvfølgelig glæde i den lokale fodboldklubs bestyrelse, men ligeså meget i arbejdsgruppen bag koncerten.

- Vi er rigtigt glade for at vi igen i år kan præsentere et overskud som kan gøre gavn i Løgstør Idrætsforening, udtaler Jimmy Støttrup på vegne af den seks mands store arbejdsgruppe, som udover det flotte resultat glæder sig over den gode stemning, som prægede koncertdagen.

- Vi har nogle helt fantastiske rammer i Christiansmindeskoven, og overalt hvor man kom på pladsen var der en hyggelig og positiv stemning.

Og netop den gode stemning var kendetegnende for årets koncert. Selv ikke regnen, som indtil kl. ca. 16.00 væltede ned over Løgstør eller Johnny Madsens afbud, kunne ikke ødelægge festen for de 2100 gæster. Michael Hardinger Band, som Open Air gruppen i al hast havde formået at fremtrylle sent fredag, leverede varen med deres mange klassiske Shubidua sange, som de fleste af de fremmødte kunne synge med på. Allerede nu er arbejdet i gang mht. næste års koncert, som vil blive afviklet lørdag den 19. august.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.