Musik

Løgstør under åben himmel

Open Air kulminerer med Nephew lørdag aften

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Claus Søndberg

LØGSTØR:To dages Løgstør Open Air kulminerer lørdag med masser af musik i den fredede Christiansmindeskov i Løgstør, der er omdannet til en stor koncertplads. Fredag var der 1400 inde på pladsen og lørdag strømmede det også til, så arrangørerne håber et pænt overskud, der går til Løgstør Idrætsforening.

Løgstør har valgt at lægge sin to-dages Open Air-koncert netop i den weekend, hvor golf-arrangementet i Gatten kulminerer - og det betyder, at der har skullet arbejdes hårdt for at skaffe de omkring 350 frivillige, som er nødvendige for at få hele arrangementet til at løbe rundt.

Mette Ranum, der er ansvarlig for de frivillige, siger til NORDJYSKE Medier, at Løgstør Open Air i år har 350 frivillige inde over, fordi man i år - i modsætning til tidligere selv står for maden. Det betyder, at ekstra 50 frivillige i sving.

- Og vi kan godt mærke, at golfturneringen i Gatten har hevet mange frivillige fra området, så der bliver virkelig trukket store veksler på hjælperne i denne weekend i disse dage, siger hun.

Den to-dages Open Air musikfestival i Løgstør blev skudt i gang fredag med Djämes Braun, Kongsted, Electric Lady Lab, L.I.G.A og Muri og Mario.

På programmet i dag til Løgstør Open Air er Rasmus Walter, Østre Gasværk, Zididada, Nabiha og Nephew.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst