Løgstørianere travede sig gennem borgermøde

Vesthimmerlands Kommune havde tirsdag indkaldt til utraditionelt borgermøde i Limfjordsbyen, hvor mødedeltagerne måtte ud at trave

28
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Lars Pauli

LØGSTØR:Hvordan skal Løgstør udvikle sig i fremtiden?

Det spørgsmål forsøgte 110 løgstørianere tirsdag aften at trave sig frem mod et svar på, da de stillede op til et yderst utraditionelt borgermøde, som Vesthimmerlands Kommune havde indbudt til i forbindelse med, at Limfjordsbyen er på vej til at få en udviklingsplan. Planen skal styre udviklingen i byen i de kommende år.

Borgermødet var nemlig formet på den måde, at borgerne i syv gruppe skulle trave rundt til en række nøglepunkter i byen - primært omkring havnen - hvor der blev fremlagt idéer til fremtidens Løgstør og indbudt til modspil.

Idéerne er oprindelig født på et borgermøde i april i byen - og er siden bearbejdet af en arbejdsgruppe.

I løbet af den kommende tid er der både høringsperiode og politisk behandling af planen.

Det forventes, at der ligger en fiks og færdig udviklingsplan klar for byen i starten af det nye år.

Borgmester Per Bach Laursen (V) var en af en række byrådspolitikere, som var mødt frem til det utraditionelle borgermøde, og han var tydeligt begejstret for fremgangsmåden, hvor mødedeltagerne skulle ud for at kigge nærmere på de ting, der blev snakket om.

- Jeg synes faktisk, vi i aften har set er rigtig god måde at holde borgermøder på i fremtiden. Nu skal byrådet speede processen på, så Løgstør kan få en plan for byudviklingen, siger Per Bach Laursen, der ser en byudviklingsplan som et katalog, byrådet kan tage af, når der skal lægges budgetter og skrives fondansøgninger, så nogle af de mange idéer kan føres ud i livet.

En ting er nemlig at have en udviklingsplan - noget helt andet er at finde midlerne til at føre planerne og idéerne ud i livet. Og det mangler man - endnu.

I torsdagens udgave af NORDJYSKE Stiftstidende, kan I læse meget mere om "det gående borgermøde".

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.