Løkke: Der er en meget kritisk situation i Venstre

Partiformanden erkender, at situationen er kritisk og ønsker at drage en konklusion ved hovedbestyrelsesmødet.

- Der er en meget kritisk situation i Venstre i dag.

Sådan lyder det fra Venstres partiformand, Lars Løkke Rasmussen, på vej ind til partiets gruppemøde på Christiansborg.

Partiformanden har af sit bagland været kritiseret på grund af tøjindkøb for 152.000 kroner, rygning på hotelværelser og en familierejse på partiets regning.

Kritikken fra baglandet og sagens udvikling har fået Lars Løkke Rasmussen til at fremrykke et møde med Venstres hovedbestyrelse, der skulle have fundet sted i august, men i stedet er rykket frem til på tirsdag.

- Det er vi nødt til at drage en konklusion på, og det gør vi så på tirsdag, siger Lars Løkke Rasmussen om den øjeblikkelige og kritiske situation.

- Derfor må jeg også tåle at høre på de kritiske røster, selv om det mest er dem, man hører fra i medierne. Men jeg glæder mig over, at jeg selv får mange positive tilkendegivelser.

- Nu har vi så denne debat, og den vil stå på frem til på tirsdag, tilføjer Venstres partiformand.

Spørgsmål: Hvordan kan du få politisk råderum til at gå ud og fortælle danskerne om nulvækst efter et eventuelt valg, uden at der er nogen, som peger fingre af dig og siger, at det gjorde du jo ikke selv?

- Jamen, det kan jeg, hvis jeg nyder opbakningen i Venstre. Ellers kan jeg selvfølgelig ikke gøre det. Og det er også derfor, at jeg på eget initiativ har indkaldt Venstres hovedbestyrelse til et møde på tirsdag, siger Lars Løkke Rasmussen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.