Løkke fandt spørgsmål om skattesagen upassende

Lars Løkke Rasmussen har kun deltaget i et enkelt uformelt møde om Thornings skattesag, forklarer han.

Løkke fandt spørgsmål om skattesagen upassende

Venstres leder Lars Løkke Rasmussen siger nu, at han kun har deltaget i ét uformelt møde, hvor hans politiske hovedmodstander, Helle Thorning-Schmidts, skattesag kom op.

Svaret på det spørgsmål har været ventet med spænding, fordi Løkke på et efterhånden berømt pressemøde på Statens Museum for Kunst i december 2010 undgik at svare på netop dette spørgsmål 16 gange i træk.

- Med møder forstår jeg møder, hvor der er indkaldt med dagsorden med det formål at tage en beslutning. Det har der ikke mig bekendt været i Venstre, og jeg har ikke deltaget i sådanne møder i Venstre, siger Lars Løkke og fortsætter:

- Der har heller ikke været uformelle møder, med én undtagelse. Det er et Venstre fredagsministermøde den 13. august. Det er det eneste ugentlige ministermøder i august, jeg selv har deltaget af.

Efter pressemødet sagde Lars Løkke Rasmussen på tv, at han havde "deltaget i møder" i sagen.

Lars Løkke Rasmussen ihukommer, at han fandt det "upassende", da en kollega - hvis navn Løkke nu har glemt - spurgte til skattesagen:

- Der er en kollega, der spørger til den sag. Jeg kan ikke huske, hvem det var, men jeg kan huske det, fordi jeg synes, det var lidt upassende, så jeg gav ordet videre til skatteminister Troels Lund Poulsen som sagde, at sagen var i proces og behandling hos Skat København, siger Lars Løkke Rasmussen.

Han fortæller dog, at man "mand og mand" imellem har talt om skattesagen, når den har været oppe i aviserne.

- Mand og mand imellem, så kan jeg ikke undslå mig, at der har været delt ord om, at "det fylder godt nok meget det her" eller lignende. Men man skal skelne mellem, hvad der er drøftelser, og hvad der er en snak mand og mand imellem, siger Lars Løkke Rasmussen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.