Løkke: Mit forhold til Skat bliver mellem mig og Skat

Venstres formand siger, at han har betalt den skat, han skal, i forbindelse med partibetalt tøj og en rejse.

20. maj 2014 01:28

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, mener ikke, at hans forhold til Skat er en sag for andre end ham selv og Skat.

Det siger han forud for en EU-debat på TV2. Han slår samtidig fast, at han har betalt den nødvendige skat i forhold til sagen om tøj for 152.000 kroner, som Venstres har betalt for ham, samt en rejse til Mallorca for hans hustru og ene søn.

Spørgsmål: Kunne du forestille dig at fremlægge dokumentation, så al tvivl bliver udryddet?

- Jeg synes jo, at forholdet mellem mig og skattevæsnet er mit forhold til skattevæsnet. Jeg har tillid til skattevæsnet.

- Jeg siger det også efter at have søgt sagkyndig bistand, at jeg har betalt den skat, jeg skal, og der er ikke noget, der er kommet frem her de seneste dage, der betyder, at jeg skal lave andre indberetninger til skattevæsnet, end jeg har gjort, siger Lars Løkke Rasmussen.

Flere af Venstres kandidater til EU-Parlamentet samt flere kritiske røster fra baglandet har efterspurgt, at Løkke fremlægger dokumentationen, så de kan føre valgkamp, uden at sagen stjæler opmærksomheden.

Løkke deler dog ikke frygten. Han mener godt, at vælgerne kan skelne mellem EU og det kommende valg og så den aktuelle sag, der af analytikere er blevet betegnet som Løkkes værste krise som formand.

- Det bestemmer vælgerne jo, og jeg har meget tillid til danskerne. Jeg tror godt, at danskerne kan skelne mellem politik, og hvad handler det her valg om, og den anden sag, siger Løkke i forbindelse med debatten, der også har deltagelse af Folketingets andre partiledere.

Det er første gang siden valget i 2011, at partilederne fra samtlige Folketingets otte partier tørner sammen i en tv-duel.

Det sker forud for valget til EU-Parlamentet og afstemningen om den europæiske patentdomstol søndag 25. maj.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...