Løkke præsenterer ny politik på Mors

Statsministeren besøger Frontego i morgen for at høre om øens succes med unge på erhvervsuddannelser

Carsten Tolbøll
Statsminister Lars Løkke Rasmussen besøger torsdag morgen Frontego i Nykøbing sammen med forbundsformand Per Christensen, 3F. Arkivfoto
Morsø 12. september 2018 12:11 - Opdateret 12. september 2018 12:19

MORS: Når statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og fagforbundet 3F’s formand, Per Christensen fra morgenstunden torsdag træder ind på virksomheden Frontego i Nykøbing, er det for at høre om, hvor god Mors er til at sluse unge over i erhvervsuddannelser. På det felt overgår Mors klart regeringens målsætning.

Senere på formiddagen vil Lars Løkke Rasmussen sammen med undervisningsminister Merete Riisager (LA) præsentere regeringens nye udspil for at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse fremfor gymnasiet. Det sker på et møde på Morsø Landbrugsskole i Vodstrup.

På Mors tager hele 32 procent af en afgangsklasse fra folkeskolen en erhvervsuddannelse. Dermed er Morsø Kommune som en af landets eneste langt forbi regeringens mål om, at 25 procent af folkeskolens afgangselever skal være faglærte i 2020 og 30 procent i 2025. Blot 19 af landets kommuner opfylder i dag det førstnævnte mål.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...