København

- Løkke trænger til at blive beskæftiget

Har brug for at vise, at han kan leve op til ansvaret som statsminister, mener Pia Kjærsgaard

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, ville have godt af at blive statsminister igen, mener Pia Kjærsgaard. Foto: Scanpix

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, ville have godt af at blive statsminister igen, mener Pia Kjærsgaard. Foto: Scanpix

KØBENHAVN:Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, ville have godt af at blive statsminister igen.

Det siger Dansk Folkepartis værdiordfører, Pia Kjærsgaard, i et interview med TV2.

- Jeg tror faktisk, han trænger til at blive beskæftiget. Og der er jo masser at lave som statsminister, og det tror jeg faktisk, at han vil klare udmærket.

- Jeg tror, han trænger til at få det ansvar, det er at vise, at han kan leve op til det ansvar. Og jeg tror, han har været så mange tæsk igennem, så han vil sætte alt ind på at vise, at det kan han faktisk godt, siger DF’s tidligere formand.

Med de mange tæsk henviser hun til de mange bilagssager, Løkke har rodet sig ud i de seneste år.

Sager har kostet stemmer

Sidste år var Løkke i problemer på grund af den famøse tøjsag, hvor Venstre blandt andet betalte nyt tøj til formanden for 152.000 kroner.

Bilagssagerne har kostet stemmer, mener Pia Kjærsgaard.

- Jeg synes, det har været skidt i mange sager, det kan vi lige så godt sige lige ud. Hele bilagssagen har i den grad skræmt mange vælgere.

- Folk har ikke kunnet forstå det, og det kan jeg godt forstå, siger Pia Kjærsgaard, der ellers kalder Løkke for ”en dygtig politiker”.

Hun mener, at Løkke på et tidligere tidspunkt skulle have erkendt sine fejl, og at ikke al kritikken af ham i medierne har været ufortjent.

- Jeg synes også selv, at han har rodet sig ud i det, og det var fuldstændig tosset, det der skete, men det er sådan, at når en person først ligger lidt nede i mudderet, så træder man ekstra med stilethælen, og det er ikke så godt for vedkommende, siger Pia Kjærsgaard.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.