Løkken

Løkkenpiger trænede med AaB-stjerner

U10-piger fik en stor oplevelse

Løkken pigerne sammen med AaB spillerne. Foto: Privatfoto.

Løkken pigerne sammen med AaB spillerne. Foto: Privatfoto.

LØKKEN:Løkkens U10 pigehold fik en invitation til et træningsarrangement for unge medlemmer hos Aalborg Håndbold Support.

- Pigerne var meget spændte på hvad der ventede dem, og den første overraskelse kom allerede, da de skulle præsenteres for, hvor træningen skulle foregå! - Det var nemlig i isarenaen i Gigantium. Den havde dannet ramme om den 1. semifinale mod KIF København om lørdagen, fortæller formanden for GVL Håndbold i Løkken Berit Bøjstrup

- Det var et imponerende syn, og pigerne gik glade og spændte ind på banen. Her ventede de fire spillere fra Aalborg Håndbold Simon Hald, Emil Berggren, Christian Jensen og Sander Sagosen. Buster Juul skulle også have deltaget men var desværre blevet syg.

De fire spillere viste hver især forskellige træningsøvelser, som pigerne skulle være en del af. Pigerne trænede ca. 1 time med spillerne - og de gav den max gas, og fik et udbytterig time ud af det.

Efter træningen var der mulighed for at få taget billeder med spillerne og stille dem spørgsmål. Som afslutning på dagen var Aalborg Håndbold Support vært ved pizza og en sodavand.

- Pigerne havde en super god dag - og er helt sikkert klar på et lignende arrangement efter ferien. Tak til forældre for hjælp med kørsel, slutter Berit Bøjstrup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.