Løkkes støtter langer ud efter pressen

Mediedækningen af stormvejret i Venstre er ensidig, lyder kritik. Løkke har stadig mange støtter.

- Lars Løkke er min formand.

Sådan lyder det klare budskab i en nystartet kampagne på Facebook med den lige så klare undertitel: "Pressen dækker kun de negative synspunkter. Nu vil vi også høres."

Kampagnen, der blev skudt i gang lørdag, kommer, efter at Venstres formand hen over weekenden har set sine partifæller i adskillige kommuner kræve hans afgang efter de mange skriverier om hans bilag og tøjforbrug.

Søndag eftermiddag følger knap 1300 Facebook-brugere kampagnen, heriblandt flere medlemmer af Venstres folketingsgruppe. Eksempelvis skriver Venstres Søren Pind:

- Lars er ikke født med en guldske i munden. Tværtom har det danske velfærdssamfund og ham selv gjort ham til det, han er: Den bedste tænker i forhold til at forandre og forankre Danmark, som han kender til hudløshed.

Medlem af Albertslund Kommunalbestyrelse for Venstre Brian Palmund skriver:

- Når formanden kæmper med en usynlig modstander, båret af en blodtørstig presse, så rykker man sammen i bussen.

I løbet af weekenden har en række kommunale partiforeninger desuden slået fast, at de fortsat ønsker Lars Løkke Rasmussen på formandsposten.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis gælder det blandt andet Allerød i Nordsjælland, mens TV/Midt-Vest oplyser, at Venstre i Skive har givet Løkke "en forsigtig tillidserklæring".

Samtidig står otte ud af 10 Venstre-foreninger på Fyn ifølge TV2/Fyn fortsat bag Lars Løkke Rasmussen.

Utilfredsheden med Løkke har tilsyneladende heller ikke fået fat i Venstres folketingsgruppe, hvor Birthe Rønn Hornbech som den eneste har sagt, at hun overvejer at forlade Venstre, hvis Løkke fortsætter som formand.

Lars Løkke Rasmussens fremtid afhænger i høj grad af tirsdagens møde i hovedbestyrelsen, hvor den tilspidsede situation i Venstre er på dagsordenen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst