Bedsted

Lørdagens regnskyl gav hovedbrud hos Thy Cups stævneudvalg

Nors Hallens tag kunne ikke holde på vandet og 10 kampe måtte flyttes i al hast

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Finalen i pigerækken stød mellem Thisted IK og håndboldpigerne fra Rødovre. Foran en fyldt hal A vandt Thisted sikkert med 14-7. Foto: Diana Holm

Dommere, tidtagere spillere og ledere måtte lørdag eftermiddag flyttes fra Nors Hallen, da det kraftige regnskyl over Thy forvandlede banen til et sølandskab, der gjorde det umuligt at fortsætte i Nors. Knud Laurisdens fra Thy Cup-udvalget tog oplevelsen fra den humoristiske side. - Det var faktisk ret komisk. Ved middagstid fik vi meldinger om, at der var vand i hallen. Vores melding var, at de skulle prøve på at løse det. efter kort tid indkom der nye meldinger om, at det nu var helt uforsvarligt at fortsætte med at spille i hallen, fortæller Knud Lauridsen og fortsætter: Løb omkring spand - Så kørte vi til Nors for at kigge på det. Her så vi så, at spillerne faktisk løb rundt om en hvid spand på banen. Så var vi ikke i tvivl om, at vi måtte ligge kampene om, fortæller Knud Lauridsen. Ivan Marquardsen, der var med i bilen, fortæller, at slagplanen allerede var blevet lagt på køreturen til Nors. Især Ivan Marquardsen, der sidder i kørselsudvalget, skulle logistikken til at fungere. Ni hold skulle flyttes og 10 kampe skulle spilles andre steder. - Det gjaldt bare om at have is i maven, siger han. Resultatet blev, at nogle af kampene blev spillet i Thy Hallen, hvor stævnet blev forlænget. Det øvrige kampe blev afviklet i Roligheds Hallen. I går skønnede stævneudvalget fortsat, at det var uforsvarligt at spille kampe på Nors Hallens parketgulvet. Så søndagens kampe blev spillet i Bedsted.