Danmark

Lørdagsvejr: Roskilde undgår brusebad

Festivalgæsterne kan regne med fint sommervejr, når topnavnet Bruce Springsteen fyrer den af lørdag aften.

Lørdagsvejr: Roskilde undgår brusebad

Mens fredagen bød på tung regn og mudderbad på Roskilde Festivalen, så ser de to afsluttende dage ud til at blive ganske fremragende. Der kan måske komme lidt vand fra oven i løbet af lørdag eftermiddag, men ikke nok til at spolere humøret.

Det siger Jørn Thomsen, vagthavende ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

- Lige nu ligger der lidt tåge og dis omkring Roskilde, men det letter i løbet af formiddagen. Temperaturen vil stige fra omkring 15 grader til mellem 20 og 23 grader. Lørdag eftermiddag vil der også være lidt solskin, og jeg tror, det holder tørt, siger han.

Der er mulighed for, at en enkelt byge eller to kigger forbi festivalpladsen, men det kommer ikke til at vælte ned med vand, som tilfældet var fredag.

Festivalens absolutte topnavn er Bruce Springsteen, som lørdag aften skal underholde masserne foran Orange Scene. Amerikaneren og hans 16 mand store band har tradition for at spille meget lange koncerter. Op til tre timer.

Og vejrudsigten er på Springsteens side hele aftenen.

- Det ser ud til at blive en fin sommeraften med tørvejr og behagelige temperaturer på 16-17 grader, siger Jørn Thomsen.

Festivalen slutter søndag aften med islændingen Björk som den, der lukker og slukker for denne gang.

- Udsigten er pæn for søndag. Først omkring midnatstid søndag ændrer det sig, og der vil sandsynligvis både komme regn og torden, siger Jørn Thomsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.