EMNER

Løsladt Riskær klar med ny ideer

Sammen med sin unge kæreste hilste erhvervsmanden på pressen

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

En storsmilende Klaus Riskær ankommer sammen med sin unge kæreste Laura Petersen til pressemøde i anledning af prøveløsladelsen mandag. Foto: Scanpix

KØBENHAVN:Knap har erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen forladt sin fængselscelle, før han er klar til med ny forretningsprojekter.

Det fortalte han på et pressemøde mandag, efter at han er blevet prøveløsladt.

- De fleste folk, der ryger i fængsel, forlader den virkelige verden. Jeg kom på en eller anden måde tilbage til den virkelige verden. Jeg er nok kommet lidt mere ydmyg ud efter at have set, hvordan folk faktisk har det. Det har været en brat opvågning, siger han.

- Jeg er i topform

- Men I skal ikke glæde jer for tidligt. Det er ikke sådan, at det kommer til at ændre noget som helst ved min vilje til at lave en masse sjove og skægge ting de næste år. Jeg er i superhamrende topform, konstaterer 58-årige Klaus Riskær Pedersen.

Han blev i 2008 idømt seks års fængsel i en sag om skyldnersvig for 210 millioner kroner, og han er erklæret personligt konkurs.

- Jeg har været med til at ændre nogle brancher herhjemme, og jeg er helt klar på, at jeg har siddet på bænken her, men jeg er inde at spille igen, og den vil blive landet lige i målet igen. Jeg humper ikke ud, fortæller Klaus Riskær Pedersen.

Riskærs mobilapp

Han har tidligere stiftet internetudbyderselskabet Cybercity, og nu er der to nye teknologiprojekter på vej fra erhvervsmanden.

Det ene af dem vil formentlig blive lanceret i november og er en mobilapp, som ifølge Klaus Riskær Pedersen skal fungere som en art intranet for virksomheder.

Det andet projekt drejer sig om it-sikkerhed.

- Jeg glæder mig til at introducere dem, og det er bare for at sige, at jeg faktisk mener det alvorligt, fortæller han.

”Middelalderligt”

En ny bog fra hans side er angiveligt også undervejs.

På pressemødet var han generelt ikke meget for at tale om de straffesager, han er blevet dømt i.

- Jeg mener, det er et lukket kapitel, siger Klaus Riskær Pedersen, som dog ikke holder sig tilbage med at kalde det danske straffesystem ”middelalderligt”.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst