Løvbjerg i Nykøbing får nyt look

Udover nyt indgangsparti til supermarkedet laves der separat kiosk, kvikkasse og større frugt- og grøntafdeling, ligesom bageren får ny placering

Helle Møller Larsenog Bo Lehm (foto)
Løvbjergs eksisterende indgang rives ned på mandag, fortæller købmand Bjarne Smedegaard. Det nye indgangsparti bliver en meter højere end hidtil.
Morsø 7. januar 2018 08:28 - Opdateret 8. januar 2018 09:27

NYKØBING: Arbejdet med at lave nyt indgangsparti til Løvbjerg går for alvor i gang midt i næste uge.

- Onsdag eller torsdag går vi i gang med at sætte to gange 12 pæle i 20 meters dybde ved indgangspartiet. Derefter skal der støbes betongrund. Vi er allerede i gang med forarbejdet, siger Johnny Røn, projektleder hos entreprenørfirmaet Erling Jensen A/S.

Nedrivningen af det eksisterende indgangsparti går i gang på mandag. Indtil ombygningen af Løvbjerg er tilendebragt, bliver der indgang via et vindfang på den side af supermarkedet, der vender ud mod på parkeringspladsen. Indgangen hertil fra Vestergade lukkes midlertidigt.

- Jeg har fået lovning på, at det højst kommer til at dreje sig om tre til fire dage. Adgangen til parkeringspladsen fra Vestergade er vores vigtigste. Vi skal være færdige i uge syv, hvor vi om fredagen markerer ombygningen med en åbningsfest, siger købmand Bjarne Smedegaard.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...