Løver og kanoner i Aars Lystanlæg

De to Lions-klubber i Aars laver fælles aktivitet ved koncert med Nordvestjysk Brassband og Himmerlands Saluteringslaug

Nordvestjysk Brassband. Arkivfoto: Diana Holm

Nordvestjysk Brassband. Arkivfoto: Diana Holm

AARS:”Løver” i Aars Lystanlæg. Under den overskrift holder de to Lions Klubber i Aars på lørdag fælles aktivitet ved koncert med Nordvestjysk Brassband og Himmerlands Saluteringslaug, der vil sørge for, at mindst 15 kanoaner vil bliver affyret under koncerten.

I forbindelse med arrangementet har de to Lions Klubber i Aars – ”herreklubben” Lions Club Aars og ”pigeklubben” Lions Club Aars – Aarstidens Kvinder – besluttet at skabe en fælles aktivitet under koncerten.
- Vi stiller op i anlægget og sælger pølser, fadøl, sodavand og kaffe, så der også er mulighed for at få stillet sulten og tørsten i det forhåbentligt gode vejr, vi håber på til dette arrangement – ikke kun af hensyn til os fra Lions Klubberne, men også af hensyn til det spændende arrangement som helhed, siger Tommy Heilskov og Lone Vestergaard fra de to Lions Klubber.
Helt i tråd med Lions Klubbernes formål går hele overskuddet ved salg af mad- og drikkevarer i Aars Lystanlæg denne dag også til fremtidige formål, hvor Lions medlemmerne kan få mulighed for at glæde og støtte andre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.