Logerende dræber sin vært i Holme Olstrup

En 34-årig mand ringede natten til lørdag og fortalte, at han havde kvalt sin husvært.

En 34-årig mand fremstilles lørdag i grundlovsforhør ved Retten i Næstved, sigtet for drabet på sin 52-årige husvært i Holme Olstrup.

Manden ringede selv klokken 03.45 natten til lørdag og fortalte politiet, hvad der var sket.

- Han ringer og fortæller, at han har kvalt sin husvært, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Da politiet når frem, finder man den 52-årige kvinde liggende død i rækkehuset på Olstrupvej.

- Den anholdte fortæller, at der har været nogle uoverensstemmelser mellem dem, og at han på et tidspunkt tager kvælertag på hende, forklarer Søren Ravn-Nielsen.

Dødsårsagen vil først med sikkerhed blive fastslået i forbindelse med en obduktion efter pinse.

- Men det har jo nok noget med kvælertaget at gøre, siger vicepolitiinspektøren.

Den 34-årige har i en periode været logerende hos kvinden. Søren Ravn-Nielsen ved dog ikke, hvor længe han har boet i huset, ligesom motivet foreløbig er ukendt.

- Vi ved kun, at der har været nogle uoverensstemmelser, der førte til drabet, men hvad de gik ud på, kan vi ikke sige noget om endnu, siger han.

Den anholdte vil klokken 12.30 lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for drab. Her vil politiet bede om lukkede døre.

- Det er selvfølgelig dommeren, der afgør det. Men vi vil bede om, at dørene bliver lukket af hensyn til den videre efterforskning, hvor vi blandt andet skal afhøre flere personer i de tos omgangskreds, forklarer Søren Ravn-Nielsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.