Logvin fik debut som ADH-chef

Den tidligere topspiller var tæt på at styre Aalborg DH til sejr i Randers

19
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

RANDERS:Den normale cheftræner Robert Gertsen lå hjemme under dynen med influenza, da Aalborg DH lørdag eftermiddag tabte 28-23 på udebane mod Randers HK.

I stedet stod den nyansatte assistent Tanja Logvin i spidsen for aalborgenserne, og det var tæt på at blive en drømmedebut, som cheftræner for hajerne. ADH førte i starten af anden halvleg med seks mål og var i front indtil ti minutter før tid.

- Det var min ambition, at vi skulle vinde kampen, og vi spiller også en rigtig god første halvleg. Vi gik op og mandsopdækkede Camilla Dalby, og det giver pote. Desværre har vi ikke flere kræfter til slut, og deres 3-2-1 forsvar stresser os, siger Tanja Logvin.

Hun erklærer sig dog tilfreds med spillernes indsats - med undtagelse af de sidste tre minutter.

- Der slår vi helt op i banen, og det må ikke ske. Man må ikke give op på den måde, siger Logvin, der ikke følte sig tynget af at stå med eneansvaret.

- Det stressede mig ikke, for jeg har jo prøvet at være cheftræner i Vendsyssel.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk