Lokal advokat runder 50 år

Jens H. Bech, partner og advokat hos Advokaterne Amtmandstoften. Privatfoto

Jens H. Bech, partner og advokat hos Advokaterne Amtmandstoften. Privatfoto

Jens H. Bech, partner og advokat hos Advokaterne Amtmandstoften A/S, fylder 50 år lørdag 10. december.

I 20 år har Jens H. Bech været advokat i Hjørring. Det lå dog ikke i kortene, at det skulle være hans jobtitel.

Han blev født i 1966 i Sjørring i Thy som søn af to nyligt tilflyttede og nyuddannede lærere. Efter folkeskolen i Sjørring, gik han i gang med en landbrugsuddannelse og tog bl.a. på landbrugssko-le. Den uddannelse blev dog byttet ud, efter et ophold i kibbutz i Israel, til en cand. jur. fra Københavns Universitet i 1995.

Det var først efter halvandet års ansættelse i Hypotekbanken i København, efter et færdiggjort jurastudie, at Jens H. Bech fik øjnene op for advokatbranchen.

Jens H. Bech flyttede i november 1996 med sin familie til Hjørring og fik ansættelse som advokatfuldmægtigt hos advokat Birte Dyrberg. Her var han til 2008, hvor han blev partner hos Ad-vokaterne Amtmandstoften A/S. I 2006 blev han beskikket som beneficeret advokat og virker derfor også som forsvarsadvokat ved Retten i Hjørring. Han er også antaget som rettens med-hjælper i gældssaneringssager. I 2013 fik han møderet for Højesteret.

Jens H. Bech synes, livet som advokat er spændende, og han finder det udfordrende, at dagene ofte ikke kan forudses. Han sætter især pris at være advokat i Hjørring på grund af det brede arbejdsfelt, der spænder fra erhvervssager, bestyrelsesarbejde over retssager til private forhold. Med mange forskellige arbejdsopgaver ser han en stor kvalitet i at være i et firma med seks ad-vokater, der kan trække på hinandens mangeårige erfaring.

Selvom Jens H. Bech har sine rødder i Thy, og er stolt af det faktum, er der ingen tvivl om, at han i dag er godt tilfreds med, at Sjørring er skiftet ud med Hjørring. Han befinder sig rigtig godt i byen, hvor han håber, at hans tre døtre på sigt kunne finde på at bosætte sig.

Fødselsdagen markeres af Advokaterne Amtmandstoften ved en reception fredag 9. december klokken 14.00 til 17.00 i Ørnbøls Kultur & Festcenter, Hestkærvej 4, Hjørring.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst