Morsø

Lokal lammeavler samarbejder med lokal restauratør

Lokal lammeavler og restauratør indgår samarbejde. Målet er, at promovere de lokale råvarer

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lammene, der skal bruge på lørdag er Gotlandske pelsfår. Egentlig har Karsten Villadsen til huse i Rødding, men lammene er i naturpleje ved Vile.

GLYNGØRE:Når der er inviteret til lammeaften i Limfjordens Hus lørdag 7. november, er det med lokale råvarer, der er tilberedt lokalt.

- Jeg bruger så mange lokale råvarer, som jeg kan. Det er virkelig noget gæsterne sætter pris på, og lægger mærke til, fortæller restauratør Daniel Justesen.

Restauratøren i Glyngøre har nemlig fået et samarbejde op at stå med avler Karsten Villadsen, der bor ved Rødding i Vestsalling. Men lammene, der skal bruges på lørdag, har været i naturpleje ved Vile, så det er nærmest så lokalt, som det kan blive.

Karsten Villadsen mener, at det er vigtigt, at vi bliver bedre til at promovere det lokale.

- Vi skal være bedre til at udnytte de ressourcer, som vi har, og vi skal være bedre ambassadører for de råvarer, vi har her på egnen, siger Karsten Villadsen.

Udover at Mors har mange gode råvarer at byde på, handler det også om at støtte det nære og lokale.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.