Thisted

Lokale håndværkere skal bygge Nordic Food College

Firmaer fra Nykøbing, Thisted, Sydthy og Skive skal varetage byggeriet med et budget på 12 mio. kr.

Sådan skal det kommende Nordic Food College se ud. Foto: EUC Nordvest

Sådan skal det kommende Nordic Food College se ud. Foto: EUC Nordvest

MORS:Opførelsen af Nordic Food College kommer på lokale hænder. For håndværkerfirmaer fra Mors, Skive og Thy skal varetage byggeriet. Det fortæller Hans Chr. Jeppesen, direktør for EUC Nordvest. Uddannelsesinstitutionen har netop holdt licitation på byggeriet med et budget på 12 mio. kr.

Efter licitationen står det klart, at tilbuddene i runde tal inden for det inden for det budgetterede, og at det udelukkende bliver lokale håndværkerfirmaer, der kommer til at stå bag byggeriet.

Selve byggeopgaven er inddelt i ni individuelle enterpriser. Samlet løber de indkomne tilbud op i 12.030.000 kr.

- Det er naturligvis glædeligt at kunne konstatere, at vi har ramt plet i forhold til økonomien. En overskridelse på 30.000 kr. er ingenting i et byggeprojekt til et tocifret millionbeløb, så det er vi meget tilfredse med, lyder det fra EUC Nordvests direktør.

EUC Nordvest tager første spadestik på byggeriet 1. oktober kl. 12 med tale af Morsø Kommunes borgmester, Hans Ejner Bertelsen (V), og Hans Chr. Jeppesen, og hvor samtlige af skolens elever er inviterede. Der forventes indflytning i bygningerne 1. juni 2019 som planlagt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.