Lokale koteletter på tallerknen

Jørsbygaard viste grisebasserne frem, da Regional Madkultur var på FoodSafari

18
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gæsterne var interesserede i at høre om produktionen og ville gerne kigge nærmere på dyrene, som for de flestes vedkommende har levet et liv uden antibiotika. Grisene bliver fodret, så de har en sund tarmflora, der giver et godt immunsystem.

NORDMORS:Der blev øffet og møffet - dog ikke blandt de to-benede, da Regional Madkultur inviterede til FoodSafari søndag på Mors. Safarien begyndte hos Vilsund Blue, hvorefter gæsterne kiggede forbi t’bords inden turen sluttede hos Jørsbygaard, som producerer grise - stort set uden brug af antibiotika.

- Vi er nok oppe på, at 80-90 procent af vores produktion ikke har fået antibiotika, sagde Kirsten Dal, som har gården på strandvænget 30 sammen med Erling Krog.

Foreningen Regional Madkultur har 44 virksomheder som medlemmer og derudover mange privatpersoner. Det var også privatpersoner, som havde meldt sig til turen.

- Jeg synes, at det er vildt spændende at komme rundt og se lokale fødevarevirksomheder, sagde Hanne Lindhardt, som havde taget turen fra Hanstholm til Limfjordsøen.

- Jeg kan godt lide at se, hvor tingene kommer fra. Jeg kan godt lide danske - og ikke mindst lokalproducerede - varer, sagde hun.

Hanne Lindhardt kendte ikke til Jørsbygaard før besøget, og hele meningen med FoodSafari er netop at udbrede kendskabet til de lokalt producerede fødevarer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst