Brønderslev

Lokale sangtalenter

Hård konkurrence om præmierne i "Årets Barnestjerne"

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Det er ikke kun i København og Aarhus, at der findes børn og unge med et stort talent for at synge.

De findes også i høj grad i Brønderslev og omegn, hvilket blev demonstreret på byens bibliotek i en konkurrence om at blive "Årets Barnestjerne".

De to dommere, Amanda Rank og Josefine Søgaard, der begge tidligere har været med på scenen i samme konkurrence, kom på hårdt arbejde for at finde fem til de tre bedste blandt i alt 11 optrædender.

Helt til tops strøg tre piger fra 6. klasse på henholdsvis Søndergades Skole og Hedegårdsskolen i Brønderslev, Camilla Skovsgaard, Mathilde Bak Jacobsen og Nanna Schunck Augustesen med sangen "Tidsrejsen", som blev belønnet med æren og 1000 kroner.

På andenpladsen fulgte Emilie Bang Brandi og Signe Kongsgaard Pedersen fra 7. klasse på Hedegårdsskolen med sangen "Stay with me", og de fik 500 kroner, mens der var to biografbilletter til Zahra Nazari fra 3. klasse på Skolegades Skole, som lavede Beat Box.

- Der var omkring forældre og bedsteforældre til generalprøven om eftermiddagen, og om aftenen havde vi 130 børn og unge som publikummer til selve konkurrencen og sodavandsdiskotek, og det fremmøde er vi meget tilfredse med, siger Bent Jørgensen fra Brønderslev Bibliotek, der sammen med Brønderslev Kulturskole stod for arrangementet.

Flere af deltagerne på scenen vil i den kommende tid også kunne opleves til blandt andet fastelavnsfest på Biblioteket og i Den Runde Pavillon.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst