Frederikshavn

Lokale sejlere til tops

Frederikshavn Sejlklub er i front i Sejlsportsligaen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Første stævne i Sejlsportsligaen sendte Frederikshavn Sejlklub til tops.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Oprykkerne fra Frederikshavn Sejlklub dominerede fra start til slut ved årets første stævne i Sejlsportsligaen, der er dansk sejlsports klubliga.

Landets 18 bedste sejlklubber har i den forløbne weekend været samlet til det første af sæsonens i alt fire stævner i Sejlsportsligaen. Dermed er der taget hul på anden sæson i dansk sejlsports ligaturnering, som fra i år er udvidet med en række i 2. division, hvilket betyder op- og nedrykning efter sæsonen.

Efter tre dages intense sejladser med masser af blæsevejr på Skive Fjord var det et af ligaens nye hold, Frederikshavn Sejlklub, der løb af med sejren og dermed lægger sig i spidsen for Sejlsportsligaen.

Holdet fra Frederikshavn bestod af en erfaren firemands-besætning, der gennem flere år har sejlet sammen i flere andre forskellige bådklasser.

Sammensejlet besætning

- Med så meget vind spiller teknikken ind, og her var det vores fordel at stille med en sammensejlet besætning, hvor alle kender deres roller, siger Frederikshavns skipper, Chris Houmann.

Aarhus Sejlklub, med Peter Warrer som skipper, sluttede på andenpladsen efter at have ligget side om side med frederikshavnerne gennem det meste af stævnet. Tredjepladsen gik til Skovshoved Sejlklub. Her havde skipper Lars Nordbjerg den olympiske bronzevinder fra 2012 i bådklassen 49’er, Peter Lang, med som en af de tre gaster i båden.

Næste stævne i Sejlsportsligaen finder sted i Horsens 12.- 14. juni.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.