Frederikshavn

Lokale velgørenhedsaktiviteter

Lokalafdelingen for Kræftens Bekæmpelse har lørdag aktiviteter centralt i gågaden

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er lokale velgørenhedsarrangementer centralt i gågaden i Frederikshavn på lørdag.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Formanden for lokalafdelingen Kræftens Bekæmpelse er i anledning af den store landsdækkende "støt brysterne" kampagne rykket ned med aktiviteter centralt i gågaden på lørdag.

- Vi sætter pris på den store velvilje, som vi allerede har oplevet fra byens erhvervsliv i forhold til donationer til vores velgørenhedsevent. Nu håber vi bare på godt vejr og flot besøg til Lyserød Lørdag mellem kl. 10-14 på Fisketorvet, så vi kan samle et flot beløb til det vigtige formål, udtaler formand for Kræftens Bekæmpelse, lokalafdeling Frederikshavn, Fie Mølholt.

12-15 kræmmere er klar til en god handel, og der er også mulighed for en frisk gåtur med hunden.

Kl. 11 lørdag mødes gode hundeejere på Fisketorvet, hvor de sammen går en tur for det gode formål.

Donationer er "per pote" og Kj. Dog Food har doneret overraskelser til hundene.

På Fisketorvet og i Havnegade vil der mellem kl. 10-14 være kræmmermarked, hvor private kræmmere sælger forskellige brugte retro- og kvalitetsprodukter.

- Vi håber at se rigtig mange kunder i forbindelse med lokal-lørdagshandel, og at kunderne vil støtte op om de Lyserøde aktiviteter, så lokalafdelingen for Kræftens Bekæmpelse kan aflevere så stor en donation som muligt.

- FREDERIK hilser alle ildsjæle og kræmmerne velkomne i gågaden og kræmmernes stadeleje videregiver FREDERIK i anledning af Lyserød Lørdag til lokalafdelingen, afslutter handelschef Dan Kobberup.

Udover kræmmerne, aktiviteter og boderne vil der være salg af forskellige søde sager, hvor omsætningen naturligvis doneres 100 procent til det vigtige og gode formål.

- Så tag familien under armen, hunden i hånden og kig forbi midtbyen til lyserøde shoppingoplevelser på lørdag mellem kl. 10-14, lyder opfordringen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst