Lokalhistorisk Café holder flyttedag efter nytår

Caféen har sidst holdt til i Nørresundby Kirkecenter, men fremover mødes medlemmerne i foreningens lokaler i Østerbrogade.

Caféen har sidst holdt til i Nørresundby Kirkecenter, men fremover mødes medlemmerne i foreningens lokaler i Østerbrogade.

Nørresundby/Sundby-Hvorup Lokalhistoriske Forenings mandags-café holder flyttedag.

Caféen har eksisteret i næsten ni år og har gennem tiden holdt til tre forskellige steder, sidst i Nørresundby Kirkecenter. Men da foreningen siden foråret har rådet over egne lokaler på Østerbrogade 52B midt i Nørresundby med let adgang for gangbesværede, flyttes caféen hertil efter nytår.

Samtidig benyttes lejligheden til at indfri et længe næret ønske om at styrke caféen, så dem, der gerne vil arbejde med lokalhistoriske emner, skrive til foreningens blad Sundsholmeren eller medvirke til at finde materiale til udgivelse af foreningens bøger, mødes om tirsdagen mellem 9 og 12, og dem, der lægger mere vægt på det sociale og hyggen, mødes om fredagen mellem 10 og 12.30, hvor der er torvedag i byen.

Flere bogudgivelser om byens gader er i støbeskeen. Den første udkommer lige efter nytår og omhandler Thistedvej, og det forventes, at der efter nytår startes en gruppe op, som vil finde materiale til en bog om midtbyens gader. Tilmelding er ikke nødvendig. Man møder bare op.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.