Lone vandrede på Caminoen

Foredrag i Aasted Præstegård

Lone Høxbroe på vandring. Privatfoto

Lone Høxbroe på vandring. Privatfoto

AASTED:Ud at mærke følelsen af frihed, uforglemmelige møder med mennesker fra hele verden og andre kulturer og naturrige oplevelser.

- Min vandring på den mere end 1000 år gamle pilgrimsrute Caminoen har været af to omgange. Første gang var fra klostret i Samos til byen Santiago de Compostella (140 km.), og anden gang 800 km. fra Saint Jean Pied de Port i Frankrig tværs igennem Spanien til Santiago de Compostella, hvor apostlen Jacob ifølge legenden er begravet.

Det fortæller Lone Høxbroe, Skærum. Fredag den 6. september klokken 14.30 i Aasted Præstegård fortæller hun om sine oplevelser.

- Med min rygsæk på ryggen drog jeg ud, og hjem kom jeg fyldt med indtryk fra en indre og ydre rejse, der for altid har sat sine spor. Så meget - at jeg gerne vil dele mine oplevelser, refleksioner med andre. Måske er det dig der allerede i år kommer til at sige ”buen Camino” (god rejse) til andre medvandrere.

- Jeg vil igennem billeder, musik, citat læsning og fortælling formidle min og andres oplevelse af Caminoen, slutter Lone Høxbroe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.