Longoria lever i nuet

Desperate Housewife-skuespillerinden Eva Longoria tager en dag ad gangen og hader at planlægge fremtiden.

Longoria lever i nuet

Skuespillerinden Eva Longoria vil kun lave meningsfyldt arbejde og leve i nuet, efter at hendes arbejde med serien Desperate Housewife stoppede. Det skriver hjemmesiden Female First.

Hun afslører, at hun hader at lave langsigtede planer for fremtiden, men hellere vil tage hver dag, som den kommer.

- Jeg lever fra dag til dag. Jeg lever fra øjeblik til øjeblik, så jeg tænker aldrig rigtig over, hvad min 5-års plan er eller min 10-års plan, forklarer Longoria.

l’Oreal og Magnum-modellen forklarer samtidig, at hun aldrig tager arbejde, som, hun ikke føler, er meningsfyldt. Hun vil kun beskæftige sig med noget, der har værdi.

- Jeg vil bare gerne arbejde sammen med mennesker, som jeg elsker og nyder (at være sammen med red.). Mit arbejde skal være meningsfyldt og filantropisk. Som tiden går, er det mit absolutte fokus, fortæller skuespillerinden.

Longoria forudså tidligere, at enden på den populære tv-serie vil give hende mere fritid til de vigtige ting i livet. Det er dog endnu ikke er sket. Hun har nemlig både været i Monaco, London, Paris og Spanien, siden serien lukkede den.

- Jeg troede, at jeg ville have mere tid. Men jeg skal arbejde på en film i november, så nu har jeg lidt tid før det, selvom jeg arbejder på Obama-kampagnen næsten hver weekend, konstaterer Longoria.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.