Lopez: Det er slut med dårlige forhold

Sangerinden reagerer nu på de eventuelle faresignaler, hun skulle opleve i et forhold, i stedet for at ignorere dem som førhen.

- Han er ikke god for dig.

Selv om Jennifer Lopez har tænkt den tanke i tidligere parforhold, har hun haft for vane at blive sammen med manden alligevel.

Men efter en grundig selvransagelse fastslår den 46-årige sangerinde nu, at det handlingsmønster er fuldstændig slut.

- Jeg plejede at ignorere advarselssignalerne, og selv om jeg så dem lige foran mig, kiggede jeg den anden vej.

- Når jeg så senere hen kom i en ubehagelig situation, undrede jeg mig over, hvorfor jeg ikke så det komme - i dag handler jeg på faresignalerne med det samme, lyder det fra Lopez i interviewet med Daily Mail Weekend Magazine ifølge Yahoo!

Sangerinden adresserer ikke, hvilke mænd der konkret har tændt advarselslamperne, men tidligere har Lopez været gift med tjeneren Ojani Noa, danseren Cris Judd og sangeren Marc Anthony, været forlovet med skuespilleren Ben Affleck og dannet par med rapperen P. Diddy.

- Jeg vil gerne træffe gode valg, når det kommer til kærester og karriere, men når man ikke passer på sig selv og ikke er fokuseret, ender man med dårlige beslutninger - det har jeg lært på den hårde måde, fortæller hun videre.

I starten af januar bekræftede Lopez over for talkshowværten Ellen DeGeneres, at hun danner par med den 18 år yngre danser Casper Smart, og de tidligere erfaringer har lært hende, om et parforhold er holdbart eller ej.

- Jeg bryder mig ikke om at putte et mærkat på min status. Jeg har det godt i øjeblikket, og når jeg også har det godt med en partner, er det fantastisk. Hvis jeg ikke havde det, ville jeg ende det. Det er meget simpelt, fastslår hun.

Jennifer Lopez kan i øjeblikket ses på TV 3 i serien "Shades of Blue".

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst