EMNER

Lopper i bingohal

Når der er banko-pause, hygger man sig med loppemarked

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Karen Christensen hygger sig, når hun er i det kreative hjørne - og så er det jo en særlig glæde, når andre vil købe.

- Det er så hyggeligt. Vi nyder det sociale samvær.

Sådan lyder det fra bordene i bingohallen i Frederikshavn, der i dagens anledning er fyldt op med loppefund. Nogle af lopperne er gamle, andre er helt nye, enkelte er hjemmelavede.
Inden kunderne kommer, fyger det hen over bordene med sjove bemærkninger. Når kunderne kommer, handler det selvfølgelig om at få noget solgt, ikke nødvendigvis dyrest muligt. ”Jeg skal jo ikke tjene alverden på det her. Det er især for hyggens skyld”, synes at være holdningen.
- Vi begyndte med loppemarked i februar for at udnytte pladsen, når vi alligevel betalte husleje og varme på dage, hvor der ikke er bankospil, forklarer Bingohallens direktør, Kaj Brodersen.
I foråret så det lidt sløjt ud med omsætningen på loppemarkedet i Bingohallen i Frederikshavn, for da var der nemlig konkurrence fra adskillige kræmmermarkeder i landsdelen.
Nu er interessen for bingo-loppemarkedet ved at vende tilbage.
- Han skønner, at 95 procent af bingohallens kræmmere er private.
- De får tømt ud i gemmerne, og mange bliver bidt af det og kommer igen, vurderer Kaj Brodersen, der også glæder sig over mange nye ansigter.
- Vores hensigt er jo blandt andet at lokke flere til bankospil, så vi ikke ender med lukning som det sker med mange bingohaller i denne tid.
Bingohallen er godkendt til 750 mennesker, men det er flere år siden, at busser kørte landsdelen rundt og samlede bankofolk op. Nu om dage samler bankospillene kun 150-200 spillere.
- Vi oplever også, at en del turister - blandt andet fra campingpladsen - kommer og spiller banko, så vi er ikke så kede af den regnfulde sommer, smiler Kaj Brodersen.
Der er loppemarked i bingohallen den anden fredag-lørdag i hver måned.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.