Loppernes festdag - for 54. gang

FDF’s loppemarked i Thisted kan stadig trække mange mennesker

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hilmar Horslund har de sidste tre år stået i spidsen for FDF’ernes loppemarked.

THISTED:Siden 1965 har den første torsdag i oktober været en højtid for folk, der elsker at gøre et godt loppefund.

Således også i år, hvor mange mennesker som sædvanlig stod i kø foran huset på Dyrskuepladsen i Thisted - i god tid inden dørene til FDF's loppemarked blev åbnet torsdag eftermiddag.

Kaj Pedersen - en af dagens første i køen - har været med i cirka 15 år.

- Jeg er her som regel til åbningen. Det er ikke fordi, jeg skal have noget særligt. Men det er en festlig dag, fortæller han.

Og ifølge Hilmar Horslund, der de sidste tre år har stået i spidsen for loppemarkedet, var menneskemylderet ved åbningen på højde med tidligere år.

- Sjovt nok synes jeg også der er ligeså mange ting, som der plejer. Folk er flinke til at give. Mange ældre siger at det er FDF, der skal have deres ting, når de flytter på plejehjem, fortæller han.

Hilmar Horslund er en af 40 frivillige, som er i aktion under de to loppemarkedsdage i Dyrskuehuset, der nu er overtaget af Thy Rock. Ude bagved er der ikke helt ligeså meget plads som tidligere, og markedets lampeafdeling er derfor flyttet til et telt foran huset.

I de senere år er et par andre nyskabelser kommet til. En auktion over særligt fine ting, blandt andet. Og muligheden for at hæve penge på Mobile Pay.

Men ellers er alt omtrent, som det plejer, på et af landets ældste loppemarkeder.

Fredag aften vil det vise sig, om det også gælder omsætningen. Sidste år blev der handlet for 125.000 kr. - ikke nogen rekord, men ca. 10.000 kr. mere end året før.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.