Lorentzen: Der var klart straffe

Kasper Lorentzen mener, han blev snydt af de polske dommere i kampen mod Shakhtar Donetsk.

Lorentzen: Der var klart straffe

Selv om han aldrig fik afsluttet, var FC Nordsjællands Kasper Lorentzen alligevel den spiller, der kom tættest på en scoring for det danske mesterhold, da Shakhtar Donetsk vandt 2-0 i Champions League onsdag aften.

I anden halvleg var Lorentzen i oplagt scoringsposition på Anders Christiansens tværpasning, men blev presset så hårdt, at han ikke fik træf på bolden. Det lignede et skub i ryggen, og det var det også, mener hovedpersonen selv.

- Jeg mener, der var klart straffe. Jeg blev skubbet, så jeg ikke kunne afslutte, men der er jo også kun fem dommere, siger Kasper Lorentzen med et smil.

Han var selv en af sit holds bedste med sin gode teknik og rolige afleveringer, men kantspilleren havde gerne set, at holdet havde vist sig fra en bedre side rent offensivt mod de stærke ukrainere.

- Jeg synes, vi kunne være med spillemæssigt, men de var langt farligere, end vi var. Vi kan lære af den måde, de laver deres gennembrud og deres kontraangreb på, konkluderer Kasper Lorentzen.

Det har de knap to uger til at øve sig på, inden Chelsea kommer til Parken til kampen i anden spillerunde af Champions League-gruppespillet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden