Lost-stjerne undgår anklage om kvindevold

En kvindelig buschauffør har trukket sin anklage om, at Lost-stjernen Matthew Fox skulle have slået hende.

Lost-stjerne undgår anklage om kvindevold

Stjernen fra tv-serien Lost Matthew Fox slipper for retssag om vold, som han ifølge anklagen skulle have begået mod en kvindelig buschauffør i staten Cleveland i USA.

Buschaufføren Heather Bormann har trukket sine anklager tilbage om, at Fox skulle have angrebet hende, da han forsøgte at stige på hendes bus i august 2011.

Dengang hævdede hun over for myndighederne, at Fox havde påført hende "pludselige og alvorlige slag mod højre bryst, lyske, arm og ben", hvilket skulle have resulteret i "alvorlig, invaliderende skade og smerte", skriver people.com.

45-årige Fox, der også er kendt for sin rolle som den ældste bror i serien "Vi bli'r i familien", blev ikke sigtet i sagen på det tidspunkt, men blev i stedet sagsøgt af buschaufføren for overfald og følelsesmæssig stress.

Fox har samtidig droppet sit modsagsanlæg mod Bormann, som han mente havde fundet på hele historien.

Buschaufførens advokat trak sig fra sagen i april, fordi hans klient var svært at samarbejde med, og fordi hun ikke havde betalt honorar, skriver people.com.

Advokaten siger til tmz.com, at Heather Bormann ikke har modtaget penge fra Fox, men at skuespillerens hold af advokater havde skræmt hende til at droppe sagen.

På tidspunktet for det påståede overfald, sagde hun, at Fox "virkelig gjorde mig bange... Han lugtede som et spritskab - som en bar".

Matthew Fox har flere gange været i medierne på grund af sit alkoholforbrug. Blandt andet blev han tidligere på året taget i at køre spritkørsel uden kørekort.

I denne uge har Fox' tidligere kollega fra Lost Dominic Monaghan, der også har spillet hobbit i Ringenes Herre-trilogien, vakt røre ved at skrive på Twitter, at Fox gentagne gange har begået vold mod kvinder. Fox nægter beskyldningerne.

/ritzau/