Lotte blev udlært som slagter hos lillesøster

Storesøster bestod med ros efter at have stået i lære hos 21-årige Dorte Carlsen

De to søstre, Dorte og Lotte, er nu begge udlært slagtere og fortsætter samarbejdet med at drive Slagteren Suenssonsvej. Foto: Hans Ravn <i>Hans Ravn</i>

De to søstre, Dorte og Lotte, er nu begge udlært slagtere og fortsætter samarbejdet med at drive Slagteren Suenssonsvej. Foto: Hans Ravn Hans Ravn

FREDERIKSHAVN:25-årige Lotte Carlsen, der er uddannet kok i 2007, er nu også udlært detailslagter med speciale i delikatesse.Helt usædvanligt er det, at hun er uddannet detailslagter af sin lillesøster, slagtermester Dorte Carlsen, der kun er 21 år Sammen har de drevet Slagteren Suenssonsvej i godt tre år.

Fælles arbejdsplads

Uddannelsen som slagter varer treogethalvt år. Med den fælles arbejdsplads var det selvfølgelig oplagt, at Lottes mester skulle være lillesøster Dorte.Til svendeprøven var hovedopgaven en tre-retters menu. - Efter to dage med store udfordringer trisser man bare rundt og venter på at få at vide, om man er bestået eller ikke. Den ventetid var hård, beretter Lotte Carlsen. Men heldigvis bestod hun - endda med ros.

Delikatessen

Nu er hun tilbage i hverdagen på Suenssonsvej, hvor hun har ansvaret for netop delikatessen.Udover de to søstre Carlsen har slagterbutikken en 2. års og en 1. års elev. I spidsbelastningsperioder hjælper to piger i opvasken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.