Lotte Grigel: Stoltheden fylder mere end skuffelsen

De danske håndboldkvinder kan rejse hjem fra EM med stor stolthed trods misset bronze, mener Lotte Grigel.

Women's Handball - Denmark v Russia - 2016 Women's European Championship Main Round - Group 2 Foto: Reuters/Tt News Agency

Women's Handball - Denmark v Russia - 2016 Women's European Championship Main Round - Group 2 Foto: Reuters/Tt News Agency

Trods nederlaget til Frankrig i bronzekampen ved EM, er det med opløftede hoveder og en masse optimisme for fremtiden, at de danske håndboldkvinder kan se tilbage på slutrunden, mener den danske playmaker Lotte Grigel.

- Jeg er simpelthen så tilfreds på holdets vegne, at vi har rykket os så mange skridt til det her mesterskab, og der er så meget at bygge videre på.

- Stoltheden fylder mere end skuffelsen. Man er altid skuffet, når man taber en medalje, men jeg er simpelthen så stolt af vores hold, og det vi har præsteret.

Det danske hold har fem debutanter med ved slutrunden i Sverige.

Derfor var det et noget uprøvet hold, der løb på banen ved turneringens første kampe, men har spillet sig bedre og bedre gennem turneringen.

Lotte Grigel har været utrolig glad for at være en del af det danske landshold under denne slutrunde trods de mange nye systemer.

- Det har været en rejse, hvor vi har taget en kamp ad gangen. Vi har fundet hinanden på en god måde.

- Det har været en lang og sej kamp, men det har faktisk været fantastisk at spille på det danske landshold her i december.

- Vi har fundet vejen, vi skal bare tage nogle flere skridt sammen, siger hun.

Danmark tabte bronzekampen med 22-25 til et især stærkt fransk forsvar.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.