Australien

Lottovinder beskyldes for at snyde spilleklub for millioner

Medlemmer af lottoklub mistænker kollega for at have indløst fælles vinderkupon til 84 millioner kroner

Arkivfoto

Arkivfoto

AUSTRALIEN:En australsk mand, der er blevet hovedperson i et skænderi om en kæmpe lottogevinst downunder, er gået under jorden. Det skriver avisen The Herald Sun.

14 af mandens nu tidligere arbejdskammerater påstår, at han i månederne efter en stor gevinst blev udtrukket, kastede om sig med penge.

Kollegerne mener, at han sidste efterår havde en vinderkupon med en gevinst på 16,7 millioner australske dollar svarende til cirka 84 millioner kroner.

Sagde sit job op

Derfor forsøger de nu via rettens vej at få lottoselskabet til at oplyse navnet på den heldige vinder.

Manden bestyrede en lottoklub på sin arbejdsplads - et transportfirma - i Geelong i Victoria. Det ugentlige indskud fra hvert medlem af spilklubben var på 20 dollar.

I oktober sidste år meldte han sig syg fra arbejde dagen efter en lottotrækning.

Da han nogen tid efter sagde sit job op, blev kollegernes mistanke om, at han havde vundet, for alvor vakt.

Dyr champagne

Den 49-årige mand har efterfølgende sat sit hus i stand, er blevet set køre rundt i en dyr BMW og angiveligt også udstyret sin søns hus med en swimmingpool.

Det fældende ”bevis” skulle ifølge den australske avis være, da det blev rygtet, at manden var begyndt at modtage leverancer af dyr champagne i sit hjem.

Ifølge The Herald Sun har den 49-årige mand fortalt venner, at han havde købt to kuponer - en til sig selv og en anden til lottoklubben. Og den store gevinst var på hans egen kupon.

Hvis nogen mener at have hørt historien før, så skyldes det måske den danske film ”Lotto”, hvor en gruppe arbejdskammerater vinder en milliongevinst. Men også her forsøger en kollega i skikkelse af Søren Pilmark at få hele gevinsten for sig selv.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.