Louise Wolff: Sporløs kostede for min egen familie

Privatlivet led under de mange rejser, og derfor forlod Louise Wolff det populære program Sporløs.

4. februar 2013 12:59 - Opdateret 4. februar 2013 13:02

Louise Wolff: Sporløs kostede for min egen familie

I programmet "Sporløs" hjalp Louise Wolff som vært familiemedlemmer med at finde hinanden efter års adskillelse.

Men mens hun rejste rundt på alverdens kontingenter for at finde andres familier, svigtede hun sin egen.

Det fortæller værtinden i et interview med ugebladet Søndag, hvor det også fremgår, at det var årsagen til, at hun valgte at forlade det populære program.

- Jeg havde været vært længe og rejst meget og oplevede efterhånden, at der var ret mange bryllupper, jeg måtte sige nej til hos vennerne, og ret mange runde fødselsdage i familien jeg ikke deltog i, siger hun.

Louise Wolff lagde mærke til, hvordan hendes familie og venner langsomt holdt op med at regne med, at hun kom til fester og sammenkomster, fordi hun havde så mange rejsedage.

- Jeg havde gået og spekuleret over det her i et stykke tid, men havde svært ved at slippe Sporløs, fordi det er et program, der har været vidunderligt at lave. Især fordi man her virkelig kan se, at man gør en forskel.

- Men mens jeg havde så travlt med at klø på og passe andre menneskers relationer, eller i hvert fald med at skubbe på i en eller anden retning, stod det pludselig i skærende kontrast til, at der var for lidt genforening i mit eget liv, fortæller Louise Wolff om det store skift.

Midt i de store tanker om at stoppe som vært på Sporløs kom DR så på banen med et godt tilbud.

- Så faldt tingene så heldigt sammen, at DR selv kom og sagde, at man gerne ville bruge mig som vært ved nogle af de lidt større begivenheder, som jeg allerede havde prøvet lidt af, siger Louise Wolff til Søndag og fortæller, at hun nu skal bruge mere tid i Danmark.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...