Lucas Andersen afviste Club Brügge

Belgierne havde næsten forhandlet et køb på plads med stortalentet, da Ajax Amsterdam kom på banen

Lucas Andersen var meget tæt på et skifte til Club Brügge, da Ajax Amsterdam dukkede op. Foto: Torben Hansen.

Lucas Andersen var meget tæt på et skifte til Club Brügge, da Ajax Amsterdam dukkede op. Foto: Torben Hansen.

AALBORG: Lucas Andersen skal til at lære hollandsk, men det var tæt på, at den tidligere AaB-teenager skulle have lært sproget med flamsk accent. NORDJYSKE erfarer, at belgiske Club Brügge var endda meget tæt på at sikre sig Lucas Andersens signatur, da Ajax Amsterdam kom på banen med et både bedre økonomisk og sportsligt attraktivt tilbud. Club Brügge har været på lægterne til alle AaB’s kampe i efteråret og ønskede sig brandvarmt Lucas Andersen.
- Vi havde et andet tilbud og var ganske langt i forhandlingerne med den anden klub, da Ajax dukkede op. Det ville Lucas hellere og allerede for flere år siden fortalte han mig, at han drømte om at spille for dem en dag, forklarer Lynge Jakobsen.
Modsat aftalen med hollænderne havde AaB muligheden for at beholde Lucas Andersen helt frem til nytår, hvis han var blevet skudt af sted til Club Brügge.
- Jeg gjorde alt for at beholde ham indtil jul, men det ville Ajax ikke være med til, konstaterer Lynge Jakobsen. Aftalen med Ajax Amsterdam menes at indbringe AaB omkring 10 millioner kroner. Den rummer dog mange præstationsbetingede klausuler, der kan sikre AaB en endnu anseelig sum, hvis Lucas Andersen enten får succes i Ajax eller sælges videre. Der vil således fortsætte med at dryppe penge af til AaB på den konto i årene fremover.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.